Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci'den Yarıyıl Mesajı

Yayınladığı mesajda yarıyıl tatiline giren tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, güzel bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Ekinci, “Yorucu bir yarıyıl dönemi geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan değerli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Öğrencilerin yarıyıl tatilinde yapacakları iç muhasebeyle birinci dönemi değerlendirme şansı bulacaklarını belirten Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan sizler bugün birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi hayırlısıyla aldınız. Bir dönem boyunca öğretmenlerinizin destekleriyle göstermiş olduğunuz çaba ve emeklerinizden dolayı tüm öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Ayrıca gençlerimize eğitimin aydınlık yolunu açan tüm öğretmenlere, her zaman çocuklarının yanlarında olan sevgiyle, özveriyle kucaklayan velilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrenciler; Yarıyıl tatili dinlenme ve eğlenme zamanı olmakla birlikte derslerinizdeki eksikliklerinizi tamamlamak için iyi bir fırsattır. Bu fırsatı 15 günlük zamanda değerlendireceğinize inanıyor, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı ve huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49