Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül’e bir ödül daha

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor’’ paneline Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile belediye başkanları katıldı.

20.6 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençliğe yönelik yapılan yatırımlar paylaşıldı. Kentte 100’e yakın spor tesisi ile Şanlıurfalı gençlerin sporla buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Spora Değer Katanlar’’ ödülüne layık görüldü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Spora Değer Katanlar’’ ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde Tesisleşme ve Gençlik Hareketi Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ını elinden almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49