GAP Havalimanı’na gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, daha sonra Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Göktaş’a AK Parti Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asumuna Yazmacı, Eski AK Parti milletvekili AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avcı, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, ilçe Belediye Başkanları ve partililer de eşlik etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Şıldak tarafından karşılanan Bakan Göktaş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında ağırlandı.

Ziyaretlerine bugün Şanlıurfa Valiliği ile başlayacak olan Bakan Göktaş, Şanlıurfa Büyükşehir Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı’na gidecek. Göktaş, ardından özel bir otelde STK temsilcileriyle bir araya gelecek. Daha sonra fabrika ziyareti gerçekleştirecek olan Göktaş, Yenice Kadın ve Aile Merkezi’nin açılışına katılacak.

Şanlıurfa'da doğaya keklik salındı Şanlıurfa'da doğaya keklik salındı

OSB’de fabrika ziyareti de gerçekleştirecek olan Göktaş, ardından özel bir otelde önce gençlerle sonra kentteki yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşacak.

Editör: Haber Merkezi