Öne Çıkanlar urfa haber sehıt Harranda odun sobasında yakalandı fakıbaba canlı anlatım

Bu haber kez okundu.

Akçakale’de sahte deterjan operasyonu
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, İstihbarat şube ve Akçakale İlçe JASAT ekipleri, tarafından “Kaçakçılık Suçları İle Mücadele Kapsamında” yapılan çalışmalar neticesinde Akçakale ilçesinde bir depoda kanuna aykırı bir şekilde sağlıksız şartlarda üretilerek piyasaya sürülmeye hazırlanan temizlik malzemelerinin saklandığı bir depo tespit etti. Belirlenen depoya operasyon düzenlendi.
Depoda yapılan aramada, 14 adet 200 kg sıvı deterjan bidonu, 77 adet 65 kg sıvı deterjan bidonu, 17 adet 25 kg sıvı deterjan bidonu, 30 adet 20 kg toz deterjan çuvalı içerisinde, Toplam 7 ton 800 kilogram sahte deterjan ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca Halk Sağlığının Korunması ve Kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında denetleme ve operasyonel faaliyetlere hız kesmeden devam edileceğini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49