Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir haftayı galibiyetle kapattı
Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta fırtına gibi esen lider Viranşehir Belediyespor, ligin 11’inci haftasında deplasmanda Kilisspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, sahadan 5-0’lık farklı galibiyetle ayrıldı. Maçın 43’üncü dakikasında Arif Bostancı’nın penaltıdan kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Viranşehir, ikinci yarıda da rakip kaleyi gole boğdu. İkinci devreye hızlı başlayan Viranşehir Belediyespor, 47’nci dakikada Salih Kazan’ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Rakip kaleye sağlı sollu ataklarla yüklenen Viranşehir, 57’nci dakikada Mehmet Aydur, 80 ve 90+4’üncü dakikalarda Mehmet Halil Danış’ın golleriyle maçtan 5-0 galip ayrıldı.
Bu galibiyetle birlikte puanını 27’ye yükselten ve ligde 1 maç eksiği bulunan Viranşehir Belediyespor, liderliğini bir kez daha pekiştirdi. En yakın takipçileri Siverek Belediyespor ile Reyhanlıspor’a 1 maç eksiği olmasına rağmen 4 puan fark atmış durumda bulunan Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise sahasında Siverek Belediyespor ile oynayacak.
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Kilisspor maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve aldıkları 5-0’lık farklı galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcularını tebrik etti. Bu sezon Viranşehir’in 3. Lig hasretini bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kulüp Başkanı Çelik, kalan maçları da kazanarak, sezonu şampiyonlukla kapatıp kupayı Viranşehir’e getirmeyi istediklerini söyledi.
Çelik, ayrıca sezon başından beri kendileri maddi ve manevi destek veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49