Öne Çıkanlar polis Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı kaza Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü taraftarları taşıyan otobüs kaza yaptı!
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve namağlup liderliğini sürdüren Karaköprü Belediyespor, ligin 14. Haftasında Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma 10 Aralık (bugün) saat 14.00’da Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda oynanacak.

Osmaniyespor maçında Karaköprü Belediyespor’a destek vermek için yola çıkan taraftarlar, Nurdağı mevkiinde kaza yaptı. Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken otobüste maddi hasar oluştu.
Kazayla ilgili açıklamada bulunan Karaköprü Belediyespor; “Osmaniyespor ile oynayacağımız müsabaka için yola çıkan Karaköprü Belediyespor'umuzun taraftar aracı Nurdağı mevkilerinde maddi hasarlı kaza geçirmiştir. Bizleri bir an yanlız bırakmayan Cefakar taraftarlarımıza geçmiş olsun diyor bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Saygılarımızla” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49