Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Avrupa'da Şanlıurfalı sporcular altın madalya kazandı

Romanya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında, Şanlıurfalı güreşçilerden Selçuk Can 72 kiloda altın madalya kazanırken, Murat Fırat 67 kiloda bronz madalya kazandı. Selçuk Can, grekoromen stil 72 kilonun finalinde Azerbaycanlı Ulvi Ganizade'yle karşılaştı.

Rakibini 2-0 yenen 28 yaşındaki Selçuk Can, altın madalyanın sahibi oldu.

Grekoromen stil 67 kiloda ise Murat Fırat, Ermeni rakibi Slavik Galstyan'ı 5-4 yenerek bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı açıklamada "Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda birinci olarak ülkemize altın madalya kazandıran hemşehrimiz Selçuk Can ve üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandıran, @sanliurfabld altyapımızda yetişen Murat Fırat'ı tebrik ediyorum. Gençler; size inanarak fırsat verildiğinde neleri başarabileceğinizi tüm Dünya'ya ispatlıyorsunuz. Desteğimiz hep sizinle."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49