Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor yeni bir sponsor

Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni sezonda önemli bir anlaşmaya imza attı. Kulüp, elektrik ürünleri üretimi ve dağıtımı konusunda öncü olan XKoren Electric firmasıyla göğüs sponsorluk anlaşması yaptı

Bir otelde düzenlenen sponsorluk lansman toplantısına, Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Haçim İzol, Şanlıurfalı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan, yöneticiler, taraftar dernekleri ve basın mensupları katıldı.

Anlaşmanın detaylarına göre, Şanlıurfaspor'un formasında XKoren Electric'in logosu ön plana çıkacak.

Lansman toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, “ XKOREN Electric A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaytan Şanlıurfaspor’a 16 Milyon 500 lira sponsorluk destek destekleri için teşekkür ediyorum”dedi.

XKOREN Electric A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaytan,” Her zaman Şanlıurfaspor'un ve taraftarlarının yanında olacağız, Şanlıurfaspor'un ligin yeni takımı olmasına rağmen ilk 3 haftada başarılı bir performans sergiledi. Ben inanıyorum Şanlıurfaspor adını Süper Lig'e yazdıracaktır. Yönetime, teknik heyete ve futbolculara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49