Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 11 Nisan'da Çalıştı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, hafta başından bu yana devam ettiği antrenmanlarını 11 Nisan Stadyumu'nda sürdürdü. Ligin 2. ev sahibi karşılaşmasında komşu il Diyarbakır temsilcisini ağırlayacak Şanlırfaspor'da mutlak hedef ise galibiyet olarak belirlendi. Akşam saatlerinde yoğun performans altında süren antrenmanlarda futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlendi. Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın tüm futbolcularla birebir ilgilendiği antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenmanda kaleciler de özel çalıştırıldı.

Bugün son antrenmanına çıkacak sarı yeşilli ekibin maçı ise yarın saat 19.00'da oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49