Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Kick boks turnuvası Şanlıurfa’da başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası Şanlıurfa’da başladı. 8 bin sporcu, 2 bin antrenör, hakem ve idarecinin katıldığı turnuva 11 Nisan Kapalı Spor salonunda gerçekleşen törenle başladı.
Turnuvanın açılış törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Emniyet Müdür Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Kick Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun ve vatandaşlar katıldı.
22-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ter dökecek 8 bin sporculara turnuva sonunda ödülleri takdim edilecek.
Gönül rahatlığıyla Şanlıurfa’dan ayrılmalarını arzu ettiğini ifade eden Vali Salih Ayhan; “Sporu seviyorum, sporcuları seviyorum onlarla her daim beraber olmaya özen gösteriyorum. Centilmence kazasız belasız bir müsabakayı bitirerek Urfa’mızdan gönül rahatlığıyla ayrılmalarını arzu ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum ara ara müsabakalara katılım sağlayacağım” dedi.
Türkiye’nin en büyük organizasyonu olduğunu söyleyen Kick Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun; “8 bin sporcumuzun katıldığı ve aynı zamanda 2 bin hakemimizin, antrenörümüzün ve idarecimizin katılmış olduğu Türkiye’nin en büyük organizasyonu Kick Boks Türkiye Şampiyonası açık Turnuvası hakikaten muhteşem organizasyona ev sahipliği yapma notasında. Başta Valimizin desteklerini gerçekten fazlasıyla hissettik” ifadelerini kullandı.
Turnuvanın ilk defa Şanlıurfa’da yapıldığını söyleyen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı; “Bu şampiyonanın önemi çok büyük. Biliyorsunuz milli takımlarımızın seçme kriterlerinden bir tanesi olan bu şampiyona ilk defa yapılması münasebetiyle Şanlıurfa’da yapılacak yarışmalarda alınacak puanlama sonuçlarında A Milli Takımlarımız oluşuyor. Çok büyük katılımla inşallah kazasız belasız olmasını umut ve temenni ediyorum” dedi.
Sporcularımızın misafir etmenin onurunu yaşadıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; “Peygamberler şehri Şanlıurfa, Hazreti İbrahim Aleyhisselam'ın Şanlıurfa’sı bugün 8 bin gencimizin misafir etmenin onuru yaşıyoruz. Ben federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum böyle güzel bir organizasyonda Şanlıurfa’yı düşündükleri için” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49