Şanlıurfa'nın Sırrın semtinde kirasını ödeyemedikleri evlerinden çıkarılan aile, geceyi sokakta geçirdi.
 
Edinilen bilgiye göre, Sırrın'da yaşayan ve işsiz olan Cuma Demir, evinin kirasını iki aydır ödeyemedi. Bunun üzerine Demir, iki çocuğu ve eşiyle birlikte ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Geceyi sokakta geçiren aile, mahallelinin verdiği yemekle karnını doyurduktan sonra yaktıkları ateşle ısınmaya çalıştı. Aylardır işsiz olan Cuma Demir, "Çok zor bir durumdayım kimse bana yardımcı olmuyor herkesten yardım istiyorum. Bir işim olsun bir evim olsun başka bir şey istemiyorum. Ne iş olursa yaparım. İki çocuğum var. Kızım 6 yaşına bastı. Onun arkadaşları okula giderken ben onu okula gönderemiyorum. Kızım da onu neden okula göndermediğimi soruyor. Gücüm yok ki onu okula göndereyim " dedi.
 
Eşyalarını evin önünde bulunan parka koyan Cuma Demir, "Sokağa atıldığımız için geceyi parkta geçireceğiz.
 
Kendimi acındırmaya çalışmıyorum sadece sesimi duyurmaya çalışıyorum. Komşularımızın verdiği bir tabak yemek ile karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. Bir evim, işim ya da imkanım yok nasıl yapacağız bilmiyorum.
 
Dürüstçe çalışıp kazanmak istiyoruz ama o da elimize geçmiyor.
 
Bir insan ne zamana kadar bu soğukta dışarıda kalabilir" ifadelerini kullandı. Demir ailesinin komşuları da duruma çok üzüldüklerini ve komşuları için Validen ve Belediye Başkanından yardım istediklerini söyledi. Demir ailesinin komşuları, "Komşumuza Allah yardım etsin. Sabahtan beri dışarıdalar. Aramadığımız yer kalmadı. Hangi çağda hangi devirde yaşıyoruz? Komşularımızın sokağa atılması sokakta kalmaları ayıp bir durum. Çocukları böyle mağdur edip sokağa atmak gerçekten çok ayıp bir durum. Türkiye'miz koskoca bir Suriye2ye sahip çıkabiliyorsa bu aileye de sahip çıkabilirler" diye konuştu.
 
Annesi, babası ve kardeşiyle sokağa atılan ve gece soğuğunda ayağında çorapsız bir şekilde parkta kalan Hatice Demir ise, paraları olmadığı için okula da gidemediğini söyledi