Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Avrupa spor haftası Urfa'da start aldı

Türkiye'de eş zamanlı olarak start alan etkinliklerin ilki Şanlıurfa'da Bozova ilçesinde Çatak Sosyal Tesislerinde start aldı.

Bozova ilçesi Atatürk Barajı kıyısında düzenlenen etkinliğe, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren, Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile sporcular katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve spor gösterileriyle süren etkinlik, temsili kano yarışıyla tamamlandı.

Vali Erin, yaptığı konuşmada, gençlere ve spora yaptıkları yatırımlara işaret etti.Şanlıurfalı sporcuların kanoda ve diğer branşlarda başarılı sonuçlarının kendilerini gururlandırdığını belirten Erin, sporculara destek verilince neler başarabileceklerini gördüklerini söyledi.

Yapılan etkinlikte konuşma yapan Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

''Sayın Valim, Sayın Milletvekilim, Protokolün Değerli üyeleri, değerli sporcularımız ve basınımızın güzide temsilcileri..

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bakanlığımız ve Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle 81 ilimizde 23-30 Eylül 2020 tarihleri arasında çeşitli spor branşlarında etkinlikler düzenlenecektir''

''Bizlerde “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz etkinliklerin startını bugün Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ve siz değerli sporcularımız ve konuklarımızla vereceğiz.

Teknolojinin gelişmesiyle hareketsiz kaldığımız bu dönemde hareket etmeyi azaltmamalı aksine sağlıklı bir yaşamın temellerini oluşturmak için her gün hareket etmemiz gerekmektedir. Bu nedenle yaş ayrımı gözetmeksizin tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi hareket etmeye ve spor yapmaya davet ediyoruz''

''Etkinlikler kapsamında bir hafta boyunca hareket etmemiz için dolu dolu bir program oluşturduk. Gerçekleştireceğimiz etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum''

''İlk olarak 26 Eylül 2020 tarihinde Kasaptaşı Parkında “Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyoruz” etkinliği düzenleyeceğiz. 27 Eylül 2020 tarihinde Abide-Balıklıgöl-Cumhuriyet Parkı arasında Bisiklet Turu, Cumhuriyet Parkında çeşitli branşlarda Spor şenliği, 28 Eylül 2020 tarihinde ise GAP Vadisinde Satranç Şenliği düzenleyeceğiz. Sizleri de bu etkinliklerde aramızda görmek ve sağlıklı yaşam için hareket etmeye davet ediyoruz'' ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48