Şanlıurfa’da çocukların kar sevinci

Urfa Haberleri

Şanlıurfa’da dün geceden itibaren etkisini sürdüren kar yağışına en çok çocuklar sevindi. İşe gidecek olanlar ise arabalarının üzerine yağan karı temizleyerek hazırlık yaptı. İ

Şanlıurfa’da dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Kar yağışına en çok çocuklar sevindi. 2 yıldır etkili olmayan kar yağışının bu yıl ilçede etkili olması vatandaşları da sevindirdi. Vatandaşlar, bu yıl bekledikleri gibi kar yağışının yağmasının hem ilçeleri için hemde çiftçiler için faydalı olacağını söyledi.
KAR YAĞIŞI EN ÇOK ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Sabaha kar ile uyanan Şanlıurfa’da etkili olan kar yağışı sonrası kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreyi aştı. Kar yağışına sevinen çocuklar ise okulların tatil edilmesi ile birlikte kar topu oynayarak anın tadını yaşarken, naylonlardan yaptıkları kızlıklara kaymaya çalıştı.
Öte yandan, meteoroloji yağışların yarına kadar kuvvetli şekilde devam edeceği uyarısında da bulunarak, yol çıkacak sürücülerin ise dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.