Müdür Ulucan koltuğunu minik Göktürk’e devretti

Urfa Haberleri

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Rasime Polat İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Göktürk'e bıraktı. Telsizden konuşan minik öğrenci, "33-10/Merkez, hepinize iyi görevler dilerim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım" anonsu yaptı.

Şanlıurfa merkez Rasime Polat İlkokulu müdürü, öğretmenler ile öğrenciler Ramazan Bayramı ile denk gelmesi münasebetiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bayramdan sonraya alarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilkokul öğrencilerden Göktürk, temsilen Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın makam koltuğuna oturdu. Öğrenci Göktürk, telsizden anons geçmeyi de ihmal etmedi. Telsizden konuşan minik Göktürk, "33-10/Merkez, hepinize iyi görevler dilerim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım" anonsu yaptı.
Minik öğrenciler ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ve çok heyecanlandıklarını dile getirerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.