Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 29 Ekim Cumhuriyet bayramı

Cumhuriyetin ilan edilmesinin 99’nu yıl dönümünde düzenlenen kutlama etkinlikleri başladı. Şanlıurfa’da 29 Ekim programı kapsamında Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi şehitlik anıtına çelenk bıraktı. İlk olarak Vali Salih Ayhan, anıta Valiliğin çelengini bırakan askerlere eşlik etti.

Haliliye ilçesinde bulunan Yeni asri mezarlıkta yapılan törene, Vali Salih Ayhan, Tuğgeneral Mustafa Er, Büyükşehir Belediye Başkan vekili İbrahim Uçar, İlçe Belediye Başkanları, Kurum müdürleri, Askerler ve öğrenciler katıldı

Şehitlik şeref defterini imzalayan Vali Ayhan, yaptığı konuşmada bu yıl Cumhuriyet’imizin 99. yıl dönümünü, milletçe gurur ve minnet duygularıyla kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı, dua etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49