Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Halfeti İlçe Başkanlığına Seyyar Getirildi
Ak Parti, Suruç, Hilvan, Halfeti, Birecik ilçe başkanlarının isimlerini açıkladı. Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül, Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cıdır, Halfeti ilçe Başkanı Av. Canan Onur Seyyar, Birecik İlçe Başkanımız Mehmet Özbakan oldu.Ceylanpınar, Siverek, Viranşehir ve Bozova’nın ilçelerinin kongre tarihleri ve adayları henüz netleşmedi. Ayrıca Ak Parti, geçtiğimiz günlerde Karaköprü, Haliliye, Eyyübiye ile Harran ve Akçakale ilçe başkanlarıyla tekrardan yola devam edeceğini açıklamıştı.
Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesinde Avukatlık yapan Canan Onur Seyyar’ın getirilmesi özelikle Halfetili ve Şanlıurfalı kadınları çok sevindirdi.
Canan Onur Seyyar yaptığı açıklamada;
Bir Halfeti, Şanlıurfa ve Mezopotamya kadını olarak onur ve gurur duydum. Kadın en iyi yerlere taşımayı ve kadınlara örnek olmayı hedefliyorum.Bu başarı hikayesi , Ak Parti Teşkilatının kadınlara verdiği değer sayesinde olmuştur. 2003 ten bu yana teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yaptım.Üç dönem kadın kolları başkanlığı ve meclis üyeliği yaptım.Bütünleştirici ve birleştirici şekilde ilçeye hizmet etmek istiyorum.
Halfeti’yi gerçek manada turizm destinasyonuna çevirmek, güzel bir citta slow ve slow food şehri yapmak en büyük hayalim.Yatırımımı bu nedenle ilçeye yaptım.
Her şehrin ilçenin eksik yönleri olabilir. Bunlar iktidarımız sayesinde tamamlanma noktasına gelmiştir, çalışmalarda yogun bir şekilde devam etmektedir. Seneye Halfeti’yi vizyon farklı noktalara taşıyacağımıza güvenim tamdır.Bundan sonraki çalışmalarımızın bir kısmıda, çevre düzenleme, sosyal ve kültürel etkinlikler olacaktır. En iyi şekilde çalışacağım, ağır bir yükün altına girdiğimizin farkındayız. Allahın ve halkımızın yardımıyla en iyi şekilde çalışacağız"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49