Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Kaçakçılık Operasyonu
OLAY 1: 06.01.2013 günü saat:14.00 sıralarında İlimizde yapılan operasyonda toplam daralı ağırlığı 73 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan I.A. ve H.A. isimli (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
OLAY 2: 16/07/2012 tarihinde başlatılan ve bugüne devam eden teknik takipler neticesinde; gerçekleştirilen (19) ayrı operasyonda toplam (376,78 Gıram) EROİN MADDESİ ve (2 gram) ESSRAR MADDESİ ele geçirilmiş, Olaylar ile ilgili toplam (33) şahıs yakalanmış, yakalanan bu şahıslardan (6) şahıs tutuklanmıştır.
 
07/01/2013 tarihinde yapılan operasyon neticesinde suç organizasyonunu içerisinde oldukları tespit edilen İ.B. , E.B. , E.B. , M .A. , C.A. , A.F.G. ve M.B. isimli (7) şahıs ilimiz merkezinde, M.C. isimli (1) şahıs ise Suruç ilçesinde yakalanmış, yakalanan şahıslardan E.B. isimli şahsın ikametinden (0.4 gram) EROİN MADDESİ, C.A. isimli şahsın ikametinden (1.10 gram) EROİN MADDESİ, A.F.G. isimli şahsın ikametinden (0.6 gram) EROİN MADDESİ ve İ.B. isimli şahsın ikametinden ise (4.2 gram) ESRAR MADDESİ ele geçirilmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49