Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Zincirleme kaza oldu ama yaralanan olmadı
Şanlıurfa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralı olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
 
Kaza saat 11:00 sularında Karaköprü’de Diyarbakır karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre duraktan dolayı şerit değiştiren sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63… 720 plakalı araç, O. K. Yönetimindeki 63… 949 plakalı aracın önüne girdi. Hızlı gelen 63… 949 plakalı araç hız limitini düşüremeyince önündeki araca çarptı. İki araç birbirine girince, arkadan gelen sağlık bakanlığına ait bir araç da kazaya karıştı. 3 araçtan biri çok zarar görürken, diğer iki araçta fazla bir hasar meydana gelmedi. Kazanın olduğu alanda çimento taşıyan bir TIR’a da arkadan hafriyat kamyonu çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön camı kırılan hafriyat kamyon şoförü hafif şekilde yaralandı. Toplamda 5 aracın karıştığı kazada yaralı olmazken, 1 kamyon ve 1 otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kaza geçiren şoförlerin iddiasına göre yanlış yere konulan durak kazaya sebebiyet verdi. Kazadan dolayı trafikte aksaklıklar meydana geldi. Olay yerine gelen trafik polisi, olayı inceledikten sonra trafik akışını sağladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48