Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yol sorunu çözülemedi
NACİ ÇETİNOAĞ
Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyünde  tarımsal amaçlı olarak kullanılan, bilinçsiz sulama yollara zarar veriyor.
3 bin nüfuslu Ulucanlar köyünde olmayan alt yapının  yanında bilinçsiz sulama eklendi mi yollardan geçilmiyor. Yollar çamur deryasına döndü ulaşım sağlanmıyor.
Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyü yıllardır alt yapı ve yolu yapılmadı, köy içi yollarının sorunu yıllardır çözülmedi köy sakinleri, 3 bin nüfusu olan Ulucanlar köyü Şanlıurfa merkez köylerin içinde en büyük sorunlu köy haline gelmiştir. Yolların yapılması için defalarca siyasilere dosya olarak iletilmiştir ama bu güne kadar sorun çözülmemiştir okula giden çocuklarımız çamurlu yollardan geçemiyorlar yollarınızın bir an önce yapılmasını istiyoruz diye konuştular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49