Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Yılsonuna Kadar Yüzlerce Sokak Yenilenecek

Şanlıurfa'daki 2,5 milyona varan nüfusun 400 bininin yaşadığı Eyyübiye'de, son bir yıl içerisinde 10 mahalleye doğalgaz ulaştırılması için, Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle büyük bir çalışma başlatıldı.

Aksa Doğalgaz'ın şebeke tesis işlemlerini tamamladığı cadde ve sokaklara yönelen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan 80 bin metrekare kilitli parke taşı yenilemesi yaptı.
Yüzlere sokağın yolunu yenileyen Fen İşleri ekipleri, çalışmalarına Hayatı Harrani, Ruha ve Eyüpkent Mahallelerinde devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, doğalgaz şebeke çalışmaları devam eden Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz mahalleleriyle birlikte yılsonuna kadar 100 binlerce metrekare daha kilitli parke taşı yenilemesi planlıyor.

Evlerine doğalgaz ulaşmasından büyük mutluluk duyan vatandaşlar, bozulan yollarının hızlıca yapılmasından dolayı Başkan Mehmet Kuş'a ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49