Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Yıldız Sarayı Vakfı Urfa'da

Karaköprü Kaymakamı ve Vali Vekili Ahmet Yıldız’ın Valilik makamında kabul ettiği Yıldız Sarayı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Yıldız Sarayı Vakfı’nın Türk milletine bırakılmış tarihi emaneti korumak amacıyla kurulduğunu ve bu tarihi emaneti korumanın büyük sorumluluğunu üstlendiğini belirtti. Vakıf olarak ülkemizin ve toplumun sosyal gelişimine her zaman duyarlılık gösterdiklerini dile getiren Karahan Uslu, düzenledikleri kültür gezisi kapsamında Şanlıurfa’ya geldiklerini belirterek, “Medeniyetlerin doğduğu şehir olan memleketim Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bazı programlara katılmak ve kültür gezisi yapmak üzere Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşları ve şirketlerini temsil eden arkadaşlarımızla Şanlıurfa’ya geldik. Bizleri Şanlıurfa Valiliği’nde kabul eden Sayın Vali Vekilimiz Ahmet Yıldız beyefendiye şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Türkiye’nin önemli kültür hazinelerinden biri olan Yıldız Sarayı adını taşıyan vakfın başkanı ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Ahmet Yıldız ise, ülkemizin ve toplumumuzun tarih bilincine sahip çıkan, sosyal sorumluluk anlayışı ile faaliyetler icra eden Yıldız Sarayı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49