Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yetim Çocuklar Bisikletlerine Kavuştu
Vali Abdullah Erin’in girişimleriyle Ensar İnsani Yardım Derneği’nce temin edilen 85 adet bisiklet, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) organizasyonunda, valilik önünde çocuklara teslim edildi. Vali Erin’in bisiklet hediye ederek sevindirdiği çocuklar, sevinçten adeta havalara uçarken Vali Erin’e teşekkür ettiler.
Bisiklet tesliminde çocuklara seslenen Vali Erin, bisikletlerini dikkatli kullanmalarını isteyerek, Ensar İnsani Yardım Derneği yöneticilerine ve hayır sahiplerine teşekkür etti.
Şanlıurfa merkez ilçelerde yaşayan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına kayıtlı yetim ailelerden tespit edilen 85 çocuk, önceki gün Vali Abdullah Erin’in verdiği iftar yemeğinde taleplerini iletmiş, Vali Erin de en kısa sürede kendilerine bisiklet hediye edeceğini söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48