Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yerel Seçimde de Ak Parti Önde
Son 3 aylık dönemde partilerni oy oranı ne kadar arttı, ne kadar azaldı? Hangi bölgede hangi parti önde? İşte sonuçlar;
 
Konsensüs Araştırma Şirketi'nin Habertürk için hazırladığı 'Türkiye Gündemi Araştırması'na göre, bugün seçim olsa AK Parti'nin oy oranı yüzde 50.1, CHP'nin yüzde 26.9, MHP'nin yüzde 12.7, BDP'nin ise yüzde 7.9.
 
YEREL SEÇİMDE DE AK Parti ÖNDE
 
Yerel seçim anketinde de AK Parti yüzde yüzde 39.6 ile ilk sırada. AK Parti'yi yüzde 24.6 oy oranı ile CHP takip ediyor. MHP yüzde 14.8 oy oranı ile 3., BDP de yüzde 6.6 ile 4 sırada.
 
Konsensüs Araştırma Şirketi'nin hazırladığı 'Türkiye Gündemi Araştırması'na göre, vatandaşların yüzde 62.3'ü barış sürecini destekliyor, yüzde 39.2'si AK Parti'yi PKKile mücadelede başarılı buluyor. Yine ankete katılanların yüzde 60'ı Fatih Terim'in Milli Takım'ın başında başarılı olacağına inanıyor, yüzde 65.3'ü ise 'Aylık hane gelirim ile geçinebiliyorum' diyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49