Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Yenişehir mahallesinde bir yanda asfalt, bir yanda kilit parke çalışması

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenişehir Mahallesinde alt yapısı biten 1650. Sokak’ta asfalt ve 1647 sokak’ta kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.

Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen Başkan Salih Ekinci, çalışmaların daha da hızlandırılması talimatını verdi.

‘Her şey Viranşehir’ sloganı ile başlattıkları üst yapı çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız devam ettiğini belirten Ekinci; Yapılan üst yapı çalışmaları ile Yenişehir mahallesinin cadde ve sokaklarının komple yenileneceğini söyledi.

Yenişehir mahallesini adeta yeniden inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Ekinci, “İnşallah en kısa sürede mahallenin üst yapısını bitirip halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yapılan hizmetleri vatandaşlarla beraber ve hayır dualarıyla yaptıklarını ifade eden Ekinci, Viranşehir’i hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Viranşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49