Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Yeni Başkanı Polat oldu
Şanlıurfa ziraat aletler ve motorlu vasıtalar tamirciler sanat esnaf odası Başkanlığı sandık başına gitti. Mevcut Başkan Mustafa Arslan ile Halil Polat’ın yarışacağı Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı seçimi bugün gerçekleşti.

Yaklaşık 1500 dönüm alan üzerine kurulu olan 5 bin iş yerinin faaliyet gösterdiği ve 15 bin çalışanı olan Evren Sanayi Sitesinin seçimleri pandemi dolayısıyla 3 kez ertelenmişti. 31 Ekim'de yaklaşık 1000 seçmenin katılımıyla yapılan seçimde Mustafa Arslan 469 oyla kazanarak görevine devam etmişti.
Bugün sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar süren oy verme ve sayım işlemleri Vali Konağı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Şanlıurfa zirai aletler ve motorlu vasıtalar tamirciler sanat esnaf odası için yapılan seçimde mevcut Başkan Mustafa Arslan ile aday olan Halil Polat seçimde yarıştı
Açıklanan sonuçlara göre 27 oy farkla Halil Polat başkan seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49