Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yemyeşil Eyyübiye İçin İki Büyük Adım Daha

İlk olarak, Asya Mahallesi’nde yapımına başlanan 15 dekarlık park projesini yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Kuş, burada mahalle sakinleriyle de sohbet ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Toprak ve İbrahim Dağ’ında eşlik ettiği Başkan Kuş, daha sonra yapımı tamamlanma aşamasına gelen Batıkent TOKİ Mahallesi’ne geçti. Buradaki parkta da incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Kuş, her iki parkın da

Eyyübiye Belediyesi’nin her biriminin çalışmalarına hızlı şekilde devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Kuş, yeşile aşık bir belediye başkanı ve ekip olduklarını ifade ederek, “Bugüne kadar otuz parkımızın açılışını gerçekleştirdik. Tabi ki durmak bilmiyoruz. Boş bulduğumuz her alanı Eyyübiyeli kardeşlerimize park olarak kazandırmaya devam ediyoruz. Bir tarafta Asya Mahallesi parkımız, bir tarafta Batıkent TOKİ’de yapımına başladığımız parklar var. Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek ve inşallah bir ay içerisinde bu parklarımızı Eyyübiyeli kardeşlerimize kazandırmış olacağız” dedi.

Eyyübiye’nin eğitimdeki dezavantajlarına da dikkat çeken Başkan Kuş, Eyyübiye’de yaşayan öğrencilerin eğitimde başarılı olmaları için yeni bir kitap otağı daha inşa edeceklerini ve 15 gün sonra ihalesinin sonuçlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hizmet yolunda Eyyübiye olarak yürümeye devam edeceklerini dile getiren AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da “Tüm ekiplere çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49