Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Yavuz’dan Siverek’teki Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Şehit P.Er Yusuf Gürler Anne Fatma ve Baba Mehmet Ali Gürler Şehit P.ER Fahri Çİçeklidağ’ın Annesi Adul Çiçeklidağ Şehit Ethem Türkbe’ın Eşi Esra Türkben Gazi Vedat Beyazşahin Kıbrıs Gazimiz Mustafa Dümbülü ikametlerinde ziyaret eden Başkan Yavuz ve beraberindeki heyetimiz Şehit yakınları ve Gazilerimizin taleplerini dinleyerek, ihtiyaç duydukları her zaman, Dernek olarak veDevletimizin tüm kurumlarıyla yanlarında olduğunu söyledi.

Başkan Yavuz ve Beraberindeki heyet daha sonra Aile ziyaretlerden sonra Siverek Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Ülgen, Siverek Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı Hüseyin Aksu ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Siverek Temsilcisi Mustafa Gözcü’yü ziyaret ederek şehit yakınlarına ve Gazilere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48