Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Yavuz’dan Cumhuriyetin 99. yıldönümü mesajı
Yavuz mesajında; Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin kuruluşundaki heyecan ve gururu 99. yılında yeniden hissediyoruz. Millet olarak tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan güçlü Cumhuriyet, 99 yıldır milletimizin bağımsızlığının, topraklarımızın bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olarak yaşamaktadır.
Atatürk’ün liderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.
Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir. O günlerde ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır.
Millet iradesinin yönetime dâhil olduğu önemli bir gün olan 29 Ekim’de Cumhuriyeti her geçen gün ileri taşımanın kıvancını bir kez daha yaşıyoruz. Bugün, her alanda dev atılımlar gerçekleştirmiş, büyümüş, gelişmiş ve uygarlığı yakalamış bir Türkiye vardır. Yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye’sini elbirliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev; daha çok çalışmak ve özellikle birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir.
Bu düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı’ kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49