Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Yavuz Eğitim Yardımı Ödenmeye Başlandığını Duyur
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz SGK’dan tarafından eğitim gören Şehit ve Gazi çocuklarına ödenen eğitim yardımı ödenmeye başladığını duyurdu.

Maaş aldıkları bankalardan SGK merkezi ödemelerden bugünden itibaren alabileceklerini nelirten Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, “Vatanımızın bekası, ülkemizin huzur ve güvenliği uğruna şehadete yürüyen kahramanlarımızın geride bıraktıkları çocukları ile bu uğurda vazife malulü/harp malulü ve gazi olan vatan evlatların çocuklarına sahip çıkmak Dernek olarak temel görevlerimizden.Bizler daima birbirimize emanetiz.Yapılacak ödemelerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

2021-2022 yılında Şehit ve Gazi çocuklarına ödenecek eğitim ve öğretim yardımı aşağıya çıkarılmıştır.

Miktarları

İLKOKUL:2.697.00
ORTAÖĞRETİM:4.045.00
YÖK:5.394.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48