Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Yatırımcılar İçin Kaçırılmayacak Fırsat
Şanlıurfa Ticaret Borsası, Kendirci Mahallesi’nde bulunan arsa ve depolarını satışa çıkardı.
 
 Şanlıurfa Ticaret Borsası, Kendirci Mahallesi’nde bulunan beher toplamı 14.228,33 metrekare olan arsa ve depolarını satılığa çıkardı.
 
17 Eylül 2013 tarihinde saat 14.00’da kapalı zarf teklifi ve açık arttırma ihale usulü satışı yapılacak olan arsa, Belediyeden yapılabilecek imar değişikliği ile; alışveriş merkezi, tıp merkezi, akaryakıt istasyonu gibi ticari alanlar için de kullanılabilir.
 
Akçakale yolu Cezaevi Kavşağı’nda yer alan arsa, tapuda belirtildiği gibi arsalı 7’li tip deposu ve iki katlı idare binası olup, beher m2’sinin muhammen bedeli KDV hariç (650,00 TL) altı yüz elli Türk Lirası’dır.
 
Konumu itibariyle de resmi kurumların idare binalarını inşa edebileceği bir mevkide yer alan arsaya yatırımcıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
 
İhaleye şartnamesini almak isteyenler, Şanlıurfa Ticaret Borsası Merkez Şubesi’ne başvuruda bulunabilirler.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49