Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Yangın ekiplerine eğitimli Tatbikatı

Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğü, bünyesinde görev yapan yangın ve korumada görevli şoförler, yangın işçileri, arazöz operatörlerine yönelik, olası yangınlarda yapılması gerekenler ile ilgili uygulamalı tatbikat gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Kapsamında Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ruşen Uyanıkoğlu Başkanlığında, koruma Şube Müdürü Kenan Özkınacı , İşletme Müdürü Kevser Dayioğlu, işletme Müdür Yardımcısı, Orman İşletme Şefi , Orman Muhafaza Memurları ve işçilerin katılımıyla yangın ve korumada görevli şoförler, yangın işçileri, arazöz operatörlerine yangınla mücadele eğitimi, ilk yardım ve acil müdahale eğitimleri verildi.

Eğitimlerden sonra yangın tatbikatı yapıldı. Yangınla mücadelede görev yapan personelin yeterlilikleri ile araç gereç ve malzemelerin eksikliği kontrol edildi.

Eğitimde; bu konuların yanı sıra yangında iş güvenliği, yangın alanında kalındığında neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verildi. Eğitim sonunda Asar depoda bez hortum serme, yangına müdahale konusunda işçilerle yapılan uygulamalı tatbikatta yangın ilk müdahale ekibinde bulunan işçilerin başarılı oldukları görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49