Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’e modern hayvan pazarı
Başkan Ekinci’nin göreve gelmeden önce vatandaşlara söz verdiği büyük projelerinden bir tanesi de ilçeye modern bir hayvan pazarı kazandırmaktı.
Daha önce, Hürriyet Mahallesinde Gençlik Merkezi, Şırnak Mahallesinde yarı olimpik yüzme havuzu ve Millet Bahçesi gibi devasa projelerini hayata geçiren Başkan Ekinci, Şimdi de büyük projelerinden bir tanesi olan Modern Hayvan Pazarını ilçeye kazandırıyor.
Toplamda,25000 m²‘lik alan üzerinde yapılacak Modern Hayvan pazarı yapım işi ihalesinin 22.06.2022 tarihinde yapılacağı müjdesini veren Başkan Ekinci, “Söz verdiğimiz gibi ilçemize Modern Hayvan Pazarını kazandırmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Yapım çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını belirten Başkan Ekinci, büyük projede Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Ekinci, “Şehrin tarım ve hayvancılık sektörüne önemli katkıda bulunacak olan Viranşehir Modern Hayvan Pazarının ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.
Viranşehir’e hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Salih Ekinci, hedefinin Viranşehir’i metropollerin en güzel kentleriyle yarıştırmak olduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49