Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Yaz Kursları Kayıtları Başladı
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin gençliğe ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, birçok branşta açtığı kurslar ile geleceğin sporcularını yetiştirecek. Gençliğe yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Viranşehir Belediyesi, yaz tatilini değerlendirmek isteyen çocuklar için de yaz kursları açıyor. Gençlerin spor alışkanlığı kazanmaları için hizmete sunulacak kurslarda; futbol, masa tenisi, kort tenisi, bilek güreşi, dart, voleybol, kick boks, yüzme, basketbol ve jimnastik branşlarında eğitimler verilecek. Tüm branşlar için başvurular bugün itibariyle başlarken, müracaatlar Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’ne yapılabilecek.
BAŞKAN EKİNCİ: “GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI VİRANŞEHİR’DE YETİŞİYOR”
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyesporlu sporcuların Türkiye şampiyonalarında elde ettikleri başarıları hatırlatarak, “Bu yıl destek verdiğimiz sporcularımız katıldıkları birçok turnuvada başarı elde ederek Türkiye’nin en iyisi olduklarını gösterdiler. Sporcularımızın, önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceklerine de inanıyorum. Viranşehir Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın yanında olmaya ve onları spora teşvik etmeye devam edeceğiz. Bugün itibariyle kayıtları başlayan yaz kurslarımızla da çocuklarımızın var olan potansiyellerini ortaya çıkarıyoruz. Yani geleceğin şampiyonları Viranşehir’de yetişiyor. Her yıl düzenlediğimiz kurslarımızla binlerce çocuğumuz arkadaşlarıyla birlikte spor yapıyor ve öğreniyor. Tüm Viranşehirli çocuklarımızı keyifli bir yaz dönemi geçirmek için yaz kurslarımıza davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48