Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Yabani Ot Temizliği İçin Yoğun Mesai

“Yeşil ve daha yaşanabilir bir Viranşehir” sloganıyla hareket eden Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında sokak, cadde, orta refüjler ve yeşil alanlarda bulunan yabani otlar etap etap temizleniyor. İlçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürüten ekipler, parklarda bulunan çimler ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan kurumuş otlara da müdahale ediyor.

Viranşehir genelinde uzayan yabani otların belediye ekipleri tarafından biçilerek görüntü kirliliğinin önüne geçildiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belirlenen program dahilinde ot biçme ekiplerinin çalışmalarını yaz boyunca sürdüreceğini söyledi.

Başkan Ekinci, Viranşehir’deki park ve bahçelerin daha bakımlı olacağını belirterek, “Viranşehirli hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Yeşil ve daha yaşanabilir bir Viranşehir için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu arada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından eski araç lastikleri çiçek saksısı yapılarak yeniden kullanıma kazandırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48