Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında, Gezdik ve Dokuzlar Kırsal mahallesinde asfalt öncesi mahalle içi yollarda alt yapı iyileştirme çalışmalarını bitirip mahalle yollarının asfaltına başladı. Dokuzlar mahallesinde asfalt çalışmasını bitiren Viranşehir Belediye Fen İşleri ekipleri, Gezdik mahallesinde çalışmaya başladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatlarıyla ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, ilçe genelinde çalışmaların durmadan devam edeceğini ifade ettiler. Mahallelerinde süren çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Mahalle sakinleri özellikle kış mevsimine girmeden yol çalışmalarının yapılmasının önemine vurgu yaptı. Mahalle sakinleri Yapılan çalışma ile kış mevsiminde yol sorununun yaşanmayacağı için Viranşehir belediyesine ayrıca teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49