Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Toplu Taşıma Araçları Sayısı 2 Katına Çıkarılıyor
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri sonucu toplu taşıma araç sayısının 2 katına çıkarılması ve Urfa kart sistemine geçilmesi Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının gündemine alınarak, görüşülmeye başlandı.
Madde mecliste onaylanırsa, Viranşehir ilçe içi hat kiralama (H Plaka) ihalesinin yapılması ile birlikte araç sayısı 2 katına çıkarılacak ve Urfakart sistemine geçilecek.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci;“ Viranşehir ilçemizin şehir içi toplu taşıma sorununa neşter vurarak, çözüme kavuşturuyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Ekim ayı meclis toplantısında gündeme aldığımız ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacağımız şehir içi toplu taşıma araçlarının ilçemizde 2 katına çıkarılması ve Urfakart sisteminin ilçemizde kurulması için görüşmelerimize başladık. Yeni Urfakart sistemine uygun şehir içi toplu taşıma araçlarımızı en yakın zamanda ilçemizin hizmet ve istifadesine sunacağız.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48