Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor valı tuna buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıy’la cadde ve sokaklarda çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarında hummalı bir çalışma gerçekleştiren Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri baştan aşağı temizliyor.

Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen rutin temizlik çalışmaları ile cadde ve sokaklar pırıl pırıl hale getiriliyor.

Ekiplerin sabahın erken saatlerinden itibaren başlayarak yürüttüğü çalışmalarda kent merkezi sınırları içerisindeki çöpleri bertaraf etmenin yanı sıra program dahilinde merkezdeki cadde ve sokaklar süpürülerek temizleniyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; “ kent genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek “Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyor. Titizlikle yürütülen temizlik çalışmaları ile Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Viranşehir için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49