Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Sazlı Sözlü Öğretmenler Günü Kutlaması
Viranşehir’de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Resmi kutlamalar sabah saatlerinde Viranşehir Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Viranşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği kutlama programı, akşam da devam etti.
Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halis Demir konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, eşi Ayşe Asan Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, İlçe Jandarma Komutan vekili Mehmet Emin Çağlaravcı, Ağır Ceza Hakimi Eser Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, İlçe Emniyet Müdürü Zekerya Baran, Aydın Tuncay, Viranşehir Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Seyyid Mücahit Seyyit, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Salon girişinde karanfillerle karşılanan öğretmenler, sıra gecesi, şiir dinletisi, halk oyunları ekibi gösterisinden oluşan etkinlikte doyasıya eğlendi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı etkinlik, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin öğretmenlik andını okuması, şiir dinletisi, halk oyunları gösterisi, sıra gecesi ve farklı branşlarda başarılı olan öğretmenlere teşekkür belgesi verilmesiyle devam etti.
Öğretmenlere çiğ köfte ve tatlı ikramının da yapıldığı etkinlikte konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kendisinin de bir eğitimci çocuğu olduğunu belirterek, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.
Öğretmenlerin yılda sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğinin altını çizen Başkan Ekinci,” geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ışık tutan, ışık saçan, onları milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetiştiren, evlatlarımıza vatan ve millet sevgisi aşılayan tüm öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutluyorum. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.
Yoğun ilginin olduğu ve yaklaşık 3 saat süren program, sıra gecesi ekiplerinin bir birinden güzel Türkçe ve Kürtçe seslendirdiği şarkılarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49