Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Kaza; Viranşehir ilçesi eski Sanayi sitesi civarında meydana geldi. İddiaya göre, İlçe merkezinde bulunan eski sanayi yolunda henüz plakası ve sürücüsü öğrenilmeyen araç karşıdan karşıya geçmek isteyen 61 yaşındaki A.A.. isimli yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın ağır yaralandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan yaşlı kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı kadın Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49