Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda yabani otlar için ilaçlama çalışması başlatıldı. Eski Sanayi Mezarlığı’nda başlayan ve tüm mahalle mezarlıklarında uygulanacak yabancı ot ilaçlaması, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelindeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına başlandığını belirterek, Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri alacaklarını ifade etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48