Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir"de konserler iptal edildi
VİRANŞEHİR BELEDİYESİ KONSERLERİ İPTAL ETTİ

Viranşehir Belediyesi tarafından ‘Açık Hava Konseri’etkinliği kapsamında bugün akşam Vedat Alçay ve Ferat Üngür konserleri tertip edilmişti. Ancak dün akşam Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleşen maden faciası nedeniyle konserlerin iptal edildiği duyuruldu.
Viranşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “15 Ekim 2022 Cumartesi günü düzenlenecek, olan Açık Hava Konserlerimiz Bartın’da yaşanan maden patlaması nedeniyle iptal edilmiştir. Amasra’da maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun Bartın.” İfadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48