Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de işçi maaşları yükseldi

Viranşehir Belediyesi’nde 360 işçi için belediye iştiraki VİRBEL A.Ş. ile Hizmet İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Viranşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol ve işçi temsilcileri katıldı. Başkan Salih Ekinci ve Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol, çalışanların merakla beklediği sözleşmeye imzalarını attı. Çalışanlar tarafından sevinçle karşılanan yeni Toplu İş Sözleşmesi ile şirket işçilerinin en düşük aylık ücreti yemek ve ödemelerle beraber 12 bin 46 TL oldu. Böylece maaşlar asgari ücretin yüzde 15 fazlası olarak belirlenirken, yemek, yakacak ve çocuk yardımları gibi eködemeler ise yüzde 100 arttırıldı.

BAŞKAN EKİNCİ: HER ZAMAN ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, göreve geldiği günden bu yana her zaman çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, “Viranşehir’imizin ve çalışanlarımızın yaşamlarına dokunmak tek gayemiz. Hizmet İş Sendikası ile imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi çalışanlarımıza, Viranşehir’imize hayırlı olsun” dedi.

Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol da, Viranşehir Belediyesi çalışanları için bu günün önemli bir gün olduğuna vurgu yaparak, “Toplu iş sözleşmemizin hayırlı olmasını, Viranşehir’e ve sendikamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İşçilerimiz için her zaman taleplerimizi geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci’ye de teşekkür ediyorum” dedi.

İmza töreni, hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49