Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Hummalı Çalışmalar İle Yolların Kalitesi Artıyor
Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Salih Ekinci’nin altyapı ve üstyapıya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, program dâhilinde yol çalışmalarını merkez ve kırsal mahallerde devam ettiriyor. Çalışmalarla bir yandan ilçenin yol ağını genişleten ekipler, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda ekiplerin son adresi Gözeli kırsal Mahallesi oldu. Bu bölgede stabilize yol çalışması başlatan ekipler, çalışmaların tamamlanmasıyla yolları daha konforlu hale getirmeyi planlıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların program dâhilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceği bildirildi.
Viranşehir Belediyesi’nin yaptığı yol çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49