Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de Grup Tillo Konserine Yoğun İlgi

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Amfi tiyatroda konser veren Grup Tillo, Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirdikleri ilahilerle etkinliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yoğun ilginin olduğu konseri, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri ve personelleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Etkinlik, Hacivat-Karagöz, Palyaço, Dans, uzun bacak ve üç top gösterisi ile başladı.

Daha sonra alkışlar eşliğinde sahne alan Grup Tillo, 2 saat süren konserde dillerden düşmeyen parçalarını hayranları için seslendirdi.

Grup, Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere üç dilde söyledikleri birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

İlahi dinletisine yoğun ilgi gösteren izleyiciler, Grup Tillo’nun ilahilerine coşkuyla eşlik ettiler.

Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, programın sonunda etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, Grup Tillo’nun ilahi ve ezgileriyle Viranşehirlilere duygu dolu bir gece yaşattıklarını söyledi.

Konser sonrası Grup Tillo’ya günün anısına hediye sunan Başkan yardımcısı Yıldırım, Ramazan etkinliklerine renk katmalarından dolayı gruba ve izleyicilere teşekkür etti.

Yıldırım, Ramazan etkinliklerinin mübarek ayın ruhuna yakışır bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

Yaklaşık 2 saat süren ilahi dinletisi, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49