Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

VİRANŞEHİR’DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Viranşehir’de başlattığı asfalt atağını tüm hızıyla sürdürüyor. Altyapısı tamamlanan Akademi, Tılbender ve Mimar Sinan Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, bu kez Sağlık Ocağı Caddesi’nde çalışmalarına başladı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt çalışmalarını sürdüren personellerle sohbet ederek kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’İMİZ HER ZAMAN HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Asfalt yapım çalışmalarını değerlendiren Başkan Ekinci, “10 gündür Viranşehir’de asfalt çalışmalarına başladık. Akademi Caddesi’nde başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımızı, daha sonra Sulutepe (Tılbender) ve Mimar Sinan Caddelerinde yaptık. Şuanda da Hürriyet Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Gölbaşı Mahallesi’ni birbirine bağlayan Sağlık Ocağı Caddesi’ndeki ana arter yolunda asfaltlama çalışmamız sürüyor. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi inşallah ana arterlerimizi Yakamoz, 253. Sokak ve 257. Sokak Hürriyet Mahallesi’ndeki caddeler olmak üzere sıcak asfalta devam edeceğiz. Ara sokaklarımızdaki kilitli parke taşları ile yenileyeceğiz. Hürriyet Mahallemizi ve diğer bütün mahallelerimizi hak ettiği değere ve konfora kavuşturacağız” dedi.
Asfalt çalışmalarının Viranşehir halkına, Hürriyet Mahallesi, Gölbaşı Mahallesi, Azadi Mahallesi ve Kışla Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekinci, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine de Viranşehir’de yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkürlerimi sunuyorum. Viranşehir’imiz her zaman her şeyin en iyisine layık, Viranşehir’e değer, Viranşehir’imize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49