Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, üst yapı çalışmaları kapsamında Binekli Kırsal mahallesinde 6.Kilometrelik sathi kaplama asfalt serimine başladı.

Kırsal Mahalle yollarını asfaltla buluşturan Viranşehir Belediyesi, asfaltsız yol kalmayana dek çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.

Konuyla ilişkin açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Viranşehir’de vatandaşlarımızı hizmetle tanıştırmaya kararlıyız. Söz verdiğimiz gibi kalıcı çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından asfaltlama çalışmalarına mesai kavramı gözetmeksizin tüm hızıyla devam ediyor. Memleketimizin tüm yollarını, asfaltsız yol kalmayana dek çalışmalarımız önceden belirlediğimiz plan ve program doğrultusunda kararlı bir şekilde yapılmaktadır. İlçemizi temiz ve güzel bir çehreye kavuşturmayı hedefliyoruz. Çalışmalarda emeği geçen tüm belediye çalışanlarımız başta olmak üzere ve bizlere desteklerini, inançlarını kesmeyen tüm Viranşehirli hemşerilerime teşekkür ederim. Bir sevdadır Viranşehir ve biz sevdamız için gece gündüz çalışmaya, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49