Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’de 3. Kitap günlerinin açılışı yapıldı

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayan ve 11 Aralık’a kadar sürecek olan Viranşehir 3.Kitap Günleri'nde yazarların imza günleri ve söyleşiler yer alıyor.

İlçe Kaymakamlığı, Viranşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde düzenlenen geleneksel 3.Kitap Günleri'nin resmi açılış programına, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Milli Eğitim İbrahim Yağan, Belediye Başkan yardımcıları, Kurum Müdürleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Çengel, Başkan Ekinci ve protokol üyeleri, 3.Kitap Günleri'nin açılış kurdelesi kestikten sonra, etkinliğe katılan yayın evlerinin stantlarını gezip yetkililerden bilgi aldı. Etkinliğe katılan yazar Gülşen Gazel, yazmış olduğu kitabını imzalayarak Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci’ye hediye etti.

Açılış programında konuşan Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, kitap okumanın önemine değinerek; Kitap günlerinin okuyucuyla yazarı, kitapla okuyucuyu buluşturan büyük bir organizasyon olduğunu ifade edip etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Viranşehir Kaymakamlığı himayesinde ve Anadolu Yazarlar Derneği işbirliğiyle bu yıl Viranşehir Kitap Günleri’nin 3’üncüsünü düzenlediklerini belirterek, “Açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin hizmetine sunduk. İnşallah verimli olur. Bir hafta boyunca sürecek olan Kitap Günleri’nde kıymetli yazarlarımızın söyleşileri ve imza günleri de olacak” dedi.

Viranşehir 3. Kitap Günleri’nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekinci, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Bu arada 11 Aralık’a kadar devam edecek etkinlikte; Yazar Gülşen Gazel, Serdar Tuncel, Sevda Türküsev ve Dursun Ali Erzincanlı’nın da söyleşileri yer alacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49