Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Viranşehir' MYO 'da peyzaj çalışması
Viranşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Harran Üniversitesi Viranşehir Meslek Yüksekokulu Bahçesinde, ağaç dikme, budama, çimlendirme, yabani ot biçme, ilaçlama ve temizlik çalışması başlattı.
Okulların ince dokunuşlarla güzelleştirildiğini dile getiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe genelinde okullardan gelen talepleri imkanları ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını söyledi.
Birçok okul bahçesinde çevre ve peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Ekinci, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Bizlerde onların isteklerini yerine getirmek için buradayız. Eğitime verilen destek ülkemizin geleceğine verilmiş demektir. Bu konuda öğrencilerimizin, çocuklarımızın daha temiz ve iyi bir ortamda eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Yeşil alanlara verdikleri öneme vurgu yapan Başkan Salih Ekinci, peyzaj düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız sürdüğünü kaydetti.
Okul idaresi ise, Okullarında başlatılan peyzaj düzenleme çalışmalarından dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48