Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Merkez ve Kırsal mahalle yol çalışmalarını devam ediyor
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üst yapı çalışmaları kapsamında bir süre önce Gözler Mahallesi ve Başlı Aliboğa sokakta başlattığı 8 kilometrelik stabilize yol çalışmalarında sona gelindi.
Bitme aşamasına gelen yol yapım çalışmaları ile uzun yıllar yol hasreti çeken Gözler Mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürdü.
Plan ve program dahilinde üst yapı çalışmalarına gece gündüz devam ettiklerini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Merkez ve Kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalıştıklarını söyledi. ‘Bozuk yolu olmayan bir Viranşehir’ sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Ekinci, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yapılan hizmetten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek Mahalle sakinleri ise, “Uzun yıllardır yol sıkıntısı çekiyorduk. Bu sıkıntımızı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye ilettik. Sağ olsun oda talebimize duyarsız kalmadı. Başkanın verdiği talimatla yol yapım çalışmaları başlatıldı ve bitme aşamasına geldi. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz” İfadelerinde bulundular

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49