Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

VİRANŞEHİR KIRSALINDA ASFALT ÇALIŞMASI
Başkan Ekinci ve beraberindeki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi heyeti ile birlikte Oğlakçı. Zok, İncirli Zigreş, Eser ve 18 Kırsal mahallenin kullandığı grup yolunda başlattıkları asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, birim yetkililerinden bilgi aldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan koordineli çalışmaya vurgu yapan Başkan Ekinci, İlçe Merkez ve Kırsal mahallelerde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirtti.
Tüm gayretlerinin vatandaşlarının memnuniyetini sağlamak olduğunu belirten Başkan Ekinci, “Yol medeniyettir’ anlayışından hareket ederek hiçbir köyü hiçbir köyümüzden ayırt etmeden her yere hizmet götürüyoruz ve pandemi sürecinde hayat durma noktasına gelirken biz, Viranşehir’i adeta şantiyeye çevirdik. Elbette bu gibi hizmetler zaman alıyor. Yapılan çalışmalar kırsal mahallelerimiz için hakikaten hayaldi. Ama artık, yönetimimizle birlikte, ‘Hayaldi, gerçek oldu’ diyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma ve asfalt mesaisini hummalı bir şekilde yürüten fen işleri daire başkanlığı ekiplerine teşekkür ediyorum. Mahallelerimizde hizmete açılan yollarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz Büyükşehir Belediyesi ile birlikte iş yapma modeli geliştirdik. Bu anlayış üzerinden güçlerimizi birleştirerek yolumuzu aydınlatıyoruz” şeklinde konuştu.
Mahalle sakinleri ise, başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin Kırsal mahallelerde yaptığı incelemelerde, belediye Başkan yardımcısı Ragıp Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49